ROCK’OKOO

Rock’okoo on Verhoomo Aliinan luoma tuotemerkki. Rock’okoo-huonekalujen aihioina käytetään rokokoo-tyylihuonekaluja. Käsittelyssäni niistä tulee ainutlaatuisia, värikkäitä ja rockimpia. Toiveenani on värittää ihmisten koteja näillä persoonallisilla huonekaluilla.

Idea Rock’okoosta tuli sattumalta mieleen ja hetken mietittyäni ajatus oli jalostunut omaksi tuotemerkiksi. Olen törmännyt netissä muutamiin huonekaluihin joissa oli myös käytetty “luovaa hulluutta” joten pyörää ei tarvinnut keksiä uudestaan. Ostin Laihian kirppisryhmästä vanhan rikkinäisen Rokokoo-sohvan joka oli loistava aihio prototyypiksi.

Olin ensimmäisessä harjoittelussani Kangaskeskuksessa Seinäjoella ja ihastuin. Ihastuin liikkeeseen, sen omistajaan ja niihin kankaisiin. Oli sanomattakin selvää mistä haen kankaat tähän prototyyppiin. Kankaat ja rungon väri hahmottui mutta mieleen juolahti myös, että voiko tästä tulla hyvä..? Aika rajut kankaat tuli ostettua. 😀

Syksyllä laitoin paperit omasta tuotemerkistä Patentti- ja rekisterihallitukselle. Parin kuukauden odottelun jälkeen se oli selvää. Nimi meni läpi ja nyt minulla on oma tuotemerkki! Se oli vahva viesti siitä että tästä saattaa tulla jotain!

Kouluaikana tein paljon harjoitustöitä joten sohvan teko oli ajoittaista. Viimeisen kuukauden aikana tein sohvan loppuun. Huomasin olevani innostunut ja jännittynyt tehdessäni sohvaa. Luokkakaverit ja opettaja kannustivat sohvan teossa.

Vihdoin se tammikuu tuli ja sohva sekä minä valmistuimme. Kansa saa päättää oliko se hitti vai huti. Noh, hitiltä se sitten kovasti vaikutti. ♡

Yhteystiedot:

Verhoomo Aliina
y-tunnus: 2970923-2

Aliina Mäki-Välkkilä
0400 793 868
verhoomo.aliina@gmail.com

Mäkikyläntie 221
61350 Huissi

Menu